Twinckels presenteert: Modieuze robotmaaiers

Webwinkel Twinckels, de online specialist voor huis en tuin, presenteert als eerste een modieuze ‘kledinglijn’ speciaal voor Gardena robotmaaiers. Er is een basiscollectie maar je kunt de Twinckels outfits ook naar eigen wens ontwerpen. Grasmaaien was nog nooit zo modieus en insta-proof! De outfit is weerbestendig en verkleurt niet onder invloed van bijvoorbeeld felle zon.

Basiscollectie

De basiscollectie van Twinckels omvat 26 outfits met verschillende motieven of afbeeldingen waaronder prints van een koe, camouflage, een panter, de Friese vlag, vlinders, een regenboog en bloemen. Ze zijn speciaal ontworpen voor elk type robotmaaier van Gardena. Van de nieuwe Minimo voor een klein gazon (tot 250 m2) tot de SILENO voor een groot gazon (van 1.600 m2). Het is een kwestie van jouw favoriete outfit selecteren en de juiste maat (= het model robotmaaier) aanklikken. Vervolgens wordt het per (koker)post toegezonden. Het ‘aankleden’ zelf is heel eenvoudig: maak de robotmaaier schoon en vetvrij met zeepsop. Je plakt de outfit vervolgens op de robotmaaier. Een heldere gebruiksaanwijzing wordt ook meegeleverd.

Op maat

Zonder extra kosten kun je de outfit voor de robotmaaier ook naar eigen inzicht ontwerpen via Twinckels.com. Bijvoorbeeld in jouw lievelingskleur, met het logo van jouw favoriete sportclub, politieke partij of (auto)merk. Het is een kwestie van een foto of logo uploaden en… klaar! En wie een eigen ontwerp maakt voor zijn of haar robotmaaier, maakt automatisch kans op een waardebon ter waarde van € 200 te besteden op Twinckels.com. De designactie loopt tot en met 1 juni 2021.

Maairobot

De afgelopen jaren hebben robotmaaiers in Nederland en België een enorme vlucht genomen. Ze maaien geheel zelfstandig en automatisch het gazon. Op Twinckels.com vind je de complete collectie van Gardena. Het gazon baken je af met grensdraden. Daarbinnen is de robot actief. Tijdens het maaien wordt er steeds een paar millimeter van het gras afgesneden. De zeer fijne grasresten vallen terug op het gazon en hebben een voedende waarde. Is de accu bijna leeg? De robotmaaier gaat dan automatisch naar het laadstation en maait verder als de accu weer vol is. Wind en regen zijn geen probleem en een individuele pincode biedt beveiliging voor diefstal en maakt de robot onbruikbaar voor anderen. Let bij de keuze van een robotmaaier op de specifieke eigenschappen van jouw gazon (bijvoorbeeld oppervlakte, vorm en glooiing). Koop je in de periode tot 1 juni 2021 een Gardena robotmaaier via Twinckels.com? Dan ontvang je een gratis outfit naar keuze voor de machine.

Een Twinckels outfit voor de robotmaaier is exclusief verkrijgbaar via Twinckels.com voor € 39,95. Kijk voor de complete collectie, voordeelacties en meer informatie op www.twinckels.com.

Fotocredit: Twinckels.com

Deel dit bericht