Vakbeurs GrootGroenPlus 2021 in aantocht

De voorbereidingen voor een veilige nieuwe, live editie van vakbeurs GrootGroenPlus zijn in volle gang. De vakbeurs, die vorig jaar helemaal digitaal georganiseerd werd, is van 6 tot en met 8 oktober 2021 weer fysiek toegankelijk in Zundert. Alle plekken zijn volgeboekt met meer dan 200 deelnemers, er is veel aandacht van de pers en ook de bezoekersregistraties rollen binnen.

Veilige voorbereidingen
Momenteel wordt de opbouw van de vakbeurs voorbereid. Alle stands zijn inmiddels ingedeeld en de plattegrond staat online. Om de vakbeurs veilig te houden voor bezoekers en deelnemers, is ervoor gekozen om eenrichtingsverkeer in de routes te hanteren en overal de anderhalve meter afstand aan te houden.

Veel digitale mogelijkheden
Gezien het digitale succes van de vorige keer, worden veel van deze opties ook dit jaar doorgetrokken. Zo zullen alle programma-onderdelen digitaal te volgen zijn via de gratis beursapp. Deze beursapp biedt bovendien veel informatie over de deelnemers en de mogelijkheid om een afspraak met hen in te plannen. Bedrijven die hun deuren tijdens de vakbeurs openstellen, zijn te herkennen aan het oogje bij hun naam.

Ook wordt er dit jaar weer een koppeling gemaakt met Varb. Dit geeft deelnemers de mogelijkheid om hun volledige actuele aanbod via de website toegankelijk te maken. Dit is in te zien via hun deelnemersprofiel, maar ook via een centrale zoekmachine. Deze mogelijkheid is openbaar en beschikbaar voor alle groene deelnemers, ook die uit het buitenland.

Veel te beleven
Daarnaast is er natuurlijk ook genoeg offline te beleven. Zo vindt ook de Road Show weer plaats, een selectie van nieuwigheden uit de veldkeuringen, tentoonstellingskeuringen en sterrenkeuringen die de KVBC in de afgelopen jaren heeft uitgevoerd. Dit jaar bestaat de Road Show uit 31 reeds gekeurde terugkerende nieuwigheden, voor de 31e editie van de vakbeurs. Ook zullen er uiteraard weer ‘verse’ nieuwigheden worden gekeurd.

Techniekveld
Nieuw dit jaar is het speciale techniekveld buiten. Hier kunnen deelnemers machines en/of slimme oplossingen tonen. Dit geeft weer een extra dimensie aan de vakbeurs, die zich natuurlijk niet alleen richt op bomen en planten, maar op álles wat te maken heeft met een gezonde boomkwekerijsector.

Gratis aanmelden via de website
Wilt u de vakbeurs van GrootGroenPlus bezoeken? Registratie vooraf is verplicht, is gratis en kan via de website. De vakbeurs is elke dag van 9.00 tot 18.00 uur geopend.

Deel dit bericht