Start gloednieuwe GREEN Education Fund GROEN-Direkt

De speciale editie van de Najaarsbeurs is de start van het 25-jarig jubileum van GROEN-Direkt, wat een jaar lang gevierd wordt. Eén van de jubileumactiviteiten tijdens de GROEN-Direkt Najaarsbeurs was de aftrap van het nieuwe GREEN Education Fund. Met dit initiatief gaat de grootste groene marktplaats van Europa zich de komende jaren inzetten voor onderwijs in het groen, van basisschool tot universiteit. 

De fondsenwerving voor het GREEN Education Fund is een samenwerking tussen klant, kweker en GROEN-Direkt zelf. Door de verkoop van speciale actiekarren met mooi assortiment tuinplanten leveren alle drie de partijen een bijdrage aan dit gloednieuwe initiatief. De verwachting is dat hierdoor jaarlijks een bedrag van € 5.000,- tot € 10.000,- wordt opgehaald. Dit geld wordt gestoken in het bevorderen en ondersteunen van scholing en kennis in boomkwekerij en sierteelt. Zo kunnen er bijvoorbeeld bijdragen aangevraagd worden voor excursies, bedrijfsbezoeken of gastlessen.

In het kader van haar 25-jarig jubileum dit jaar, geeft GROEN-Direkt het GREEN Education Fund een startkapitaal mee van € 25.000,- waardoor een gezonde basis wordt gelegd voor een groene toekomst.

Meer informatie over GROEN-Direkt of het GREEN Education Fund? Bekijk dan www.groen-direkt.nl en ervaar gelijk de frisse nieuwe look van de vernieuwde website of bel met +31 (0)172 21 15 76. 

Deel dit bericht