Vrolijke bloemengieters van Esschert Design

U kent ze vast wel, de Hollandse bollenvelden. Esschert Design liet zich erdoor inspireren en ontwierp nieuwe, typisch Nederlandse gieters. In de nieuwe lente-/zomercatalogus voor 2021 vindt u daarom gieters in de vorm van een tulp. Naast de tulpengieter presenteert Esschert Design ook een gieter in de vorm van een roos. Beide gieters hebben dezelfde eigenschappen, maar zijn toch net even iets anders van kleur en vorm.

In zowel de tulpen- als de rozengieter kan 1,64 liter water, dit staat ongeveer gelijk aan het formaat van een grote maatbeker. De gieters zijn geschikt voor binnen én buiten. De smalle opening in de tuit maakt ze echter extra geschikt voor binnenshuis, het balkon of een stadstuin. Met deze tuit kan je namelijk gerichter en voorzichtiger gieten. Dat is handig voor zaailingen of stekjes, kamerplanten in smalle potten of planten met een dichte begroeiing bijvoorbeeld. Ook een vaas met bloemen vult u snel zonder knoeien.

De tulpengieters zijn verkrijgbaar in een assorti van twee kleurtinten: zacht- en dieproze. De roosvormige gieter heeft de klassieke rozenkleur en is afgewerkt met een groen ‘blad’ aan de onderzijde. Pre-order de tulpen- en rozengieters nu alvast in de webshop: www.esschertdesign.nl/gieters

Deel dit bericht