Genieten nu nog eenvoudiger met de nieuwe SMART collectie van Sunred!

Na een drukke werkdag kom je eindelijk thuis. Thuis, de plek waar je helemaal kan ontspannen. Maar hoe doe je dit nu optimaal? Wat dacht je van: heerlijk op het terras, wat lekkers erbij en natuurlijk je Sunred Smart heater aan. Gebruik de app op je smartphone en de warme gloed komt je al te tegemoet. Dat is nog eens ontspannen!

De handige gratis app voor bediening op afstand
Door de geavanceerde ontwikkeling van de Smart heater is het product zo geperfectioneerd en ontworpen, dat die je in staat stelt om via de handige app de heater met de mobiele telefoon op afstand te bedienen, doordat de heaters op wifi werken (compatible met Android en iOS apparaten). Hiermee kun je op afstand de terrasverwarmer gebruiken wat heel handig is op bijvoorbeeld een druk terras, waarbij verschillende mensen behoefte hebben aan warmte. De app beschikt namelijk ook over een overview pagina, dit is vooral handig wanneer je verschillende heaters hebt hangen. De Smart heater heeft maar liefst vijf warmtestanden die je ook via de app kan besturen, ook zie je de buitentempratuur en is er een timerfunctie. De Smart heater is dus een pronkstuk voor in jouw tuin of op het terras! 

De warme gloed van infrarood
De Smart heaters van Sunred maken gebruik van een hoogwaardig infrarood element dat is afgewerkt met Rose Gold technologie. Maar wat is nu eigenlijk infrarood? Infrarood is een type straling die niet zichtbaar is voor het menselijk oog, maar wel warmte overbrengt. Infraroodstraling verspilt geen energie aan het verwarmen van de lucht. Dit maakt infraroodstraling zeer efficiënt. Naast de sfeervolle warme gloed die van de infraroodstraling afkomt heeft infrarood ook een positieve werking op de gezondheid. Infraroodverwarming creëert namelijk geen stof of luchtverplaatsing en dus ook geen droge lucht. Dit is vooral positief voor mensen met een allergie of een luchtwegaandoening.

Verschillende varianten
De Smart collectie van Sunred bestaat uit verschillende varianten van heaters. Zo zijn er staande heaters met een fraaie combinatie van industrieel design en smart heating. Te verkrijgen in een moderne groene of zwarte uitvoering. Met de hangende heaters van de smartcollectie zul jij extra genieten van de gezellige avondjes buiten. De heaters zijn modern vormgegeven en zijn super praktisch voor onder je overkapping of in je luxe partytent. Hieronder zie je een paar varianten terug, voor meer informatie ga je naar www.sunredheaters.eu.

De Smart collectie is exclusief bij ons verkrijgbaar en je krijgt standaard 2 jaar gratis garantie na de aanschaf. Neem een kijkje op de website www.sunredheaters.eu en geniet van je nieuwe aanwinst!

Deel dit bericht