Let the magic begin

In-lite, Big Green Egg en Gardens Beyond Imagination slaan de handen ineen en presenteren zich op de MASTERS EXPO 2023 met een heel bijzonder paviljoen.

De gezamenlijke ruimte op de beurs is geïnspireerd op het Barcelona-Paviljoen van architect Ludwig Mies van der Rohe en interieurontwerper Lilly Reich, voor de wereldtentoonstelling van 1929 in Barcelona. Mies van de Rohe ontwierp voor dit paviljoen ook de bekende Barcelona stoel. Strakke lijnen en minimalistische ontwerpen kenmerken de stijl van van der Rohe en die zie je duidelijk terug in het gedeelde paviljoen op de MASTERS EXPO. Less is more!

Waan je even helemaal buiten tijdens deze indoor-beurs waar magische momenten gecreëerd zullen worden, op de gezamenlijke stand van deze drie buitenspecialisten:

Big Green Egg, the original kamado, sinds 1974. Makers van herinneringen en magische momenten. Genieten van goed eten en van elkaar.

Met in-lite verlichting ontdek je dat jouw tuin in de avond pas echt tot leven komt. De magie van verlichting met de juiste intensiteit, in de juiste balans en met de mooiste contrasten laat je genieten tot in de late uurtjes.

Gardens Beyond Imagination creëert unieke en exclusieve buitenruimtes. Van een persoonlijk en op maat gemaakt ontwerp tot en met de complete realisatie. GBI biedt een aanspreekpunt tijdens het gehele traject. Het enige dat jij hoeft te doen is genieten.

Kom langs en bezoek ons paviljoen op de MASTERS EXPO 2023 van 7 tot en met 11 december hal 12 in de Amsterdam RAI

Deel dit bericht