Prickels, net even anders

Wanneer u een tuincentrum of hoveniersbedrijf runt, kunt u daar soms misschien wel wat ondersteuning bij gebruiken. Zeker als dit komt van een echte specialist die met een objectieve en frisse blik naar uw organisatie kijkt. Prickels is een uitstekend voorbeeld van zo’n specialist. Een portret over dit interessante bedrijf.

Tekst: Sander de Goede

Prickels is in 2017 opgericht. Het hoofddoel van Prickels is het ondersteunen van tuincentra, groencentra en hoveniers. Men werkt met een klein team van enthousiaste en prickelende specialisten. Er is volop ruimte voor persoonlijk contact en er wordt razendsnel geschakeld. Hieronder wordt uitgelegd hoe u profijt heeft van een lidmaatschap bij Prickels.

De meerwaarde van een lidmaatschap bij Prickels
Ten eerste helpt Prickels bedrijven om zich offline beter te manifesteren, bijvoorbeeld door de winkelinrichting te optimaliseren en een volledig artikelbestand aan te bieden. Verder is men gespecialiseerd in het maken van folders. “Dit doen we altijd zodanig dat het DNA van een bedrijf in stand wordt gehouden of zelfs wordt versterkt”, zegt Rebecca Antonisse-Spek namens Prickels. Het eigen DNA van de winkel vinden zij belangrijk. Elk lid behoudt dan ook zijn eigen naam. Vanuit haar rol bezoekt Rebecca de winkels en spart met de ondernemers over assortiment, routing of wat op dat moment relevant is voor het Prickels-lid.

Een andere belangrijke service die Prickels aan leden biedt betreft ondersteuning op online gebied. Ze bieden bijvoorbeeld een abonnement aan met content voor de sociale media. Ook kunnen ondernemers een webshop – op basis van dropshipment – laten bouwen door Prickels.

Leden hebben sowieso veel voordeel bij het grote netwerk aan leveranciers. Het gaat hier om tientallen hoog aangeschreven leveranciers waarmee gunstige afspraken over prijzen en condities zijn gemaakt. “Daar komt nog bij dat wij regelmatig nieuwigheden en goede ideeën horen vanuit hen. Deze verspreiden wij vervolgens onder onze leden”, vult Rebecca aan.

Op contributieloze basis
Mocht u met uw bedrijf lid willen worden, dan gebeurt dit op contributieloze basis. U betaalt dan ook geen periodieke lidmaatschapskosten. Erg laagdrempelig dus!

Hoveniers & Groencentrum Wenninkhof over Prickels
Hoveniers & Groencentrum Wenninkhof uit Winterswijk is Prickels-lid van het eerste uur. Diana Bent geeft namens Wenninkhof aan dat het met Prickels prettig zaken doen is. “Ze zijn open, eerlijk, persoonlijk en ze weten wat er speelt. Ze denken ook erg goed mee. Zo pakte hun tip over uitbreiding van onze kamerplantenafdeling uitstekend uit. Tenslotte organiseren ze jaarlijks de Prickels 2-daagse. Dit zijn leuke dagen waar we veel waardevolle inspiratie opdoen, ervaringen uitwisselen en belangrijke leveranciers leren kennen.”

Wilt u meer weten over Prickels? Rebecca komt graag bij u langs om kennis te maken! Ze is te bereiken via 06-83132246.

Prickels
Van Cleeff kade 15
1431 BA Aalsmeer
0297-22 82 18
info@prickels.nl

Deel dit bericht