Hoe groen is het gras bij de buren?

Het open tuinenweekend is een must-visit voor iedereen die houdt van groen, bloemen en tuinieren. Dit jaar vindt het evenement plaats op 15 en 16 juni. Ruim duizend leden van de Groei & Bloei tuincommunity stellen hun prachtige tuinen open voor publiek. Kom langs, laat je inspireren en geniet van al het moois dat Nederlandse tuinen te bieden hebben!

Verschillende tuinstijlen
Het Groei & Bloei open tuinenweekend is een unieke gelegenheid om kennis te maken met verschillende manieren van tuinieren, tuinstijlen en -ontwerpen; er is voor ieder wat wils. Of je nu houdt van natuurlijke tuinen, strakke lijnen en moderne beplanting of juist van een weelderige bloementuin, het enthousiasme, de creativiteit en de groene vingers van de tuineigenaren staan garant voor een weekend vol groeninspiratie en praktische tuin- en plantentips.

Natuurlijk
Met de grote diversiteit aan groene tuinen wil Groei & Bloei iedereen stimuleren om meer met de natuur mee te tuinieren en de eigen tuin zo groen en uitnodigend mogelijk te maken voor insecten, vogels en andere kleine dieren. Een tuin vol leven is een gezelligere tuin.

Op de fiets
In sommige regio’s worden speciale fietstochten georganiseerd langs verschillende tuinen; een leuke en actieve manier is om diverse tuinen te ontdekken. En hoeveel je er bezoekt is natuurlijk helemaal aan jezelf. De meeste tuinen zijn gratis toegankelijk, maar voor sommige tuinen wordt een kleine bijdrage gevraagd.

https://groei.nl/opentuinenweekend

Deel dit bericht