GRS Retail tuincentra vieren mijlpalen met feestelijke activiteiten

Het voorjaar is voor Tuincentrum van de Hulsbeek, Tuincentrum Daniëls, Tuincentrum Aralia, GroenRijk Den Bosch, GroenRijk Eemsdelta en Spektuin feestelijk begonnen met bijzondere mijlpalen. Er zijn jubilea gevierd, maar ook overnames door de 2e of zelfs 3e generatie. Een ander memorabel moment was de eerste paal voor een gloednieuw tuincentrum voor Spektuin.

Tuincentrum van de Hulsbeek
Na bijna 50 jaar is tuincentrum van de Hulsbeek overgedragen van Jan en Gerda aan hun zoon Martijn en zijn partner Anne. Het tuincentrum opende op 17 maart opnieuw zijn deuren en ter ere van deze gebeurtenis organiseerde het team een feestelijk weekend met workshops, demonstraties en activiteiten. Martijn en Anne zijn vastbesloten om de erfenis van zijn ouders voort te zetten en klanten te blijven voorzien van hoogwaardige producten en diensten. Het team kijkt ernaar uit om iedereen te verwelkomen en te laten genieten van de nieuwe sfeer van het tuincentrum.

Tuincentrum Daniëls
Tuincentrum Daniëls vierde onlangs het 40-jarig bestaan van het familiebedrijf, dat werd opgericht door Wiel en Marleen Daniëls. Met 150 medewerkers en 22.000 m2 aan winkeloppervlakte behoort het tuincentrum tot de grootste in de regio. Ter ere van het jubileum organiseerde het tuincentrum een uitgebreide feestweek van zaterdag 11 tot zondag 19 maart.

Tuincentrum Aralia
Tuincentrum Aralia vierde op 18 maart haar 40-jarig jubileum. Arie en Maria van Rossum begonnen in 1983 met kwekerij Aralia, waar zij destijds hun planten zelf kweekten. Het bedrijf is in 40 jaar tijd flink gegroeid, mede dankzij hun medewerkers en trouwe klanten. Ter ere van het jubileum heeft Tuincentrum Aralia een prachtige jubileumfolder uitgebracht met veel 40% kortingsacties.

GroenRijk Den Bosch
Dit voorjaar wordt er ook feest gevierd bij GroenRijk Den Bosch, want Sanne en Koen Stolzenbach nemen het stokje over. Broer en zus, geboren en getogen in het prachtige Den Bosch, hebben van jongs af aan meegeholpen in het tuincentrum. Samen met het team hebben ze alles op alles gezet om het familiebedrijf voort te zetten. Met de 3e generatie van de familie Stolzenbach is GroenRijk Den Bosch klaar voor een nieuwe fase.

GroenRijk Eemsdelta
GroenRijk Eemsdelta vierde haar 25-jarig jubileum in het weekend van 14 april. Het tuincentrum werd opgericht in 1985 door André de Vries op de locatie bekend als Brug 15 in Delfzijl. In 2006 werd Emma mede-eigenaar van het tuincentrum dat toen al enige jaren GroenRijk Delfzijl heette. In  2014 werd de naam veranderd naar GroenRijk Eemsdelta na de verhuizing naar Appingedam. André, Emma en hun team organiseerden een feestelijke koopavond op vrijdag 14 april, waar gasten werden ontvangen met muziek, hapjes en drankjes.

Spekvers en Voordeel Tuincentrum
Van der Spek heeft op donderdag 20 april de eerste paal geslagen voor de bouw van hun nieuwe tuincentrum. Het bedrijf kiest voor een energie- en CO2-neutrale bouw, waarbij onder andere gebruik wordt gemaakt van zonnepanelen, laadpalen, ledverlichting en een warmte-koudeopslag. Eind vorig jaar zijn de eerste voorbereidingen gestart, waaronder de aanleg van een nieuw parkeerterrein en verlenging van het fietspad voor meer veiligheid. Als alles volgens plan verloopt, zal het nieuwe tuincentrum begin 2024 opengaan. De eerste paal wordt het hele weekend gevierd met mega Euroknallers!

Deel dit bericht