Inkoopbeurs Trendz is klaar voor 2022-voorjaarseditie

De voorbereidingen voor de inkoopbeurs Trendz Voorjaar op 9, 10 en 11 januari 2022 in Evenementenhal Gorinchem zijn in volle gang. Retailers krijgen op deze drie dagen weer de mogelijkheid om hun voorjaarsassortiment in te kopen op het gebied van home decoration en lifestyle. Naast een ruim opgezette en goed gevulde beursvloer is er ook weer een kwalitatief programma voor bezoekers. Met op alle dagen verschillende inpakworkshops van Inpakspot, op de maandag een sessie van INretail over dé woontrends 2022 en op de dinsdag een workshop winkelstyling & klantbeleving door C-studio.

“Wij kijken enorm uit naar deze editie. Ook nu mogen wij weer als eerste (inkoop)beurs in Nederland de aftrap geven van het nieuwe jaar. Zo na de feestdagen een fantastisch moment om enerzijds elkaar weer face-to-face te zien en bij te praten en anderzijds uiteraard om volop inkopen te doen voor het komende voorjaar. Wij hebben met Trendz al meerdere keren bewezen dat we veilig en verantwoord de beurs kunnen organiseren in deze coronatijd. Daar gaan we nu ook weer alles aan doen. De gangpaden zijn weer extra verbreed, het horecaterras wordt ruimer opgezet en we zullen zorg dragen voor continue schoonmaak”, zegt Mascha de Bruin namens Trendz.

Bekende en nieuwe exposanten
De beursvloer telt exposanten in acht verschillende segmenten, waaronder veel bekende exposanten als ook nieuwe exposanten. Op het gebied van stationary & office presenteren zich onder meer Verhaak en Artige, Bekking & Blitz en de nieuwkomers MOYU en Aardkaart, in het segment woondecoratie zijn Hoogendam, Home Society, Housevitamin, Ecri Living en de nieuwe exposanten Deluxe Home Art en Airplantshop aanwezig. Verder kunnen retailers terecht voor het segment sieraden bij State of Brands en Go Dutch Label, voor souvenirs/gifts bij Heinen Delfts Blauw, Pine-Apple en Tilly Tulp en op het gebied van home linen presenteert zich Rogon Products als nieuwe exposant op de beurs. Zij zijn leveranciers in het assortiment kussens.

Programma: Woontrends 2022
In het programma van Trendz Voorjaar geeft INretail op de maandag een sessie over de woontrends 2022. “Ook voor het jaar 2022 hebben wij samen met het trendbureau Nijman + Van Haaster de huidige tijdgeest CALIBRATE geschetst. Vanuit deze tijdgeest wordt uitgelegd hoe de behoefte van de consument verandert en hoe jij daar als retailer, ondernemer op in kan spelen”, zegt Anna Hutten die namens INretail deze presentatie zal geven. Zij is brancheadviseur wonen bij INretail, de brancheorganisatie voor retailers in non-food. Ze heeft een ruime blik op de woonbranche; zowel op de achtergronden als historie, als op ontwikkelingen, woonstijlen en de nieuwste woontrends.

Bloem & Bladplein
Ook keert het Bloem & Bladplein net als afgelopen najaar weer terug op de beursvloer van Trendz. Hier vinden op de zondag en dinsdag diverse demonstraties over hoe de bezoeker bijvoorbeeld eyecatchers samen kan stellen. Op de maandag is er de finale van de Talent Award, er zijn dan de gehele dag verschillende opdrachten. Eén van de opdrachten is: Vintage Vazen. De finalisten grabbelen uit een bak een nummer, dit nummer correspondeert met een vaas uit de kringloopwinkel. Bij deze ouderwetse/gedateerde vaas moeten zij een passend arrangement maken die als geheel de vaas opfleurt en een nieuw leven geeft. Deze opdracht vertegenwoordigt de duurzaamheid trend die steeds belangrijk wordt en wordt de creativiteit van de finalist getest.

Openingstijden Trendz Voorjaar 2022
Trendz Voorjaar is te bezoeken op zondag 9 januari, maandag 10 januari en dinsdag 11 januari 2022. Toegang is alleen mogelijk met een coronatoegangsbewijs. Voor meer informatie, het programma en het laatste nieuws omtrent de coronamaatregelen: www.trendzvakbeurzen.nl.

Registreer nu via deze link.

Deel dit bericht