Accunoviteiten van Husqvarna

Husqvarna breidt het assortiment accuproducten verder uit met een Multi Rack Charger en drie nieuwe stokheggenscharen. De gereedschappen werken op krachtige BLi-X accu’s (36V) die vernieuwd worden met ultramoderne celtechnologie.

Multi Rack Charger
De Multi Rack Charger is een compacte alles-in-één oplossing voor het opladen, opslaan en vervoeren van Husqvarna BLi-X accu’s (36V). Opladen kan overal zolang er elektriciteit beschikbaar is. De weerbestendige box biedt plaats aan vier accu’s die tegelijkertijd opgeladen kunnen worden. Dat gaat efficiënt door een hoog laadvermogen. Een actieve luchtkoeling zorgt voor een korte laadtijd en verlengt bovendien de levensduur van de accu’s. LED-indicatoren aan de buitenzijde geven de laadstatus van de afzonderlijke accu’s aan. De multi-lader is voorzien van een gereedschapsvak. Wie meerdere boxen gebruikt, kan deze stapelen.

Stokheggenscharen op accu
De nieuwe stokheggenscharen op accu zijn gemaakt voor professionals en leveren gelijkwaardige prestaties als machines met een brandstofmotor. Groot voordeel is dat de accugereedschappen geen CO2-uitstoten, beduidend minder trillen en geluidsarm werken. De nieuwe heggenscharen hebben een optimale balans en de snoeisnelheid kan aangepast worden aan de werkomstandigheden (in totaal 3 snelheden). Ergonomische handgrepen zorgen voor extra comfort en minder vermoeiend werken. Via de geïntegreerde Bluetooth-technologie kunnen de heggenscharen verbonden worden met Husqvarna Fleet Services voor optimaal gebruik en monitoring.

Nieuwe accu’s
De nieuwe accuproducten zijn geschikt voor alle BLi-X accu’s (36V). De vernieuwde batterijen hebben een ultramoderne celtechnologie die het juiste vermogen en de juiste looptijd produceren voor elk type werk. De nieuwe accu’s zijn voorzien van ActiveCool, een systeem dat zowel tijdens het laden als het ontladen actieve koeling mogelijk maakt. Zo blijft de productiviteit op peil, ook in veeleisende omstandigheden. Het verlengt bovendien de levensduur van de accu en zorgt voor efficiënt opladen.

De Husqvarna Multi Rack Charger is verkrijgbaar vanaf najaar 2024 voor een verkoopadviesprijs van € 549 (incl. btw). De nieuwe Husqvarna stokheggenscharen op accu zijn verkrijgbaar vanaf begin 2024 voor een verkoopadviesprijs vanaf € 619 (incl. btw). BLi-X accu’s zijn verkrijgbaar vanaf € 319 (incl. btw). Kijk voor een overzicht van Husqvarna-dealers op www.husqvarna.com.

Deel dit bericht