Ook dit jaar zien we de bamboe trend weer terug

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, maar heeft nu al mooie en nieuwe potten in het vooruitzicht. De bamboe collectie is nog verder uitgebreid met 5 nieuwe modellen.

Wat is een plant nou zonder pot? En wat is een prachtig interieur of exterieur nou zonder een plant? Deze perfecte maar bovenal gouden combinatie is echt niet meer te missen als je een ruimte gaat inrichten. Bij keuzes maken wordt er meer dan ooit naar de materiaalsoorten en vormen gekeken, iets waar wij ons bewust van zijn. Deze bamboe items zijn allemaal ecologisch verantwoord en geven extra sfeer mee aan jouw interieur óf exterieur.

De buitenkant van deze potten zijn gemaakt van geweven bamboe en hebben een binnenzijde van cement. Door de binnenzijde zo af te werken blijven de potten sterk en vormvast. Passend bij de filosofie van Pottery Pots en de garantie van kwaliteit, worden de plantenbakken met bamboe allemaal met de hand gemaakt. Dit maakt iedere pot uniek. Door de hoogwaardige kwaliteit zijn de potten geschikt voor zowel binnen en buiten.

Deel dit bericht