Bluetooth Mesh lampen: dé oplossing voor slimme lampen in tuinarmaturen

De nieuwste toevoegingen aan de Calex Smart Outdoor collectie zijn de slimme lampen die elk “niet slim” buitenarmatuur, slim en programmeerbaar maken. Deze lampen verlichten gevels en schuttingen met gezellig warm licht voor lange (zomer)avonden of kies met de multicolor lampen uit 100+ kleuropties die bij jouw stemming passen. Ervaar een volledig geïntegreerd slim systeem dat is gebaseerd op het Bluetooth Mesh protocol.

Voor ieder wat wils

Kies voor een gezellig warm licht met de twee gouden modellen en gekleurd of wit licht met de twee multicolor lampen. Via de Calex App of met spraak gestuurde apparaten zoals Google Home Assistant, Amazon Alexa en Siri Shortcuts kun je deze lampen in je huis bedienen. Personaliseer je verlichting door timers en schema’s in te stellen die passen bij je dagritme. Door gebruik te maken van eigen of voorgeprogrammeerde scenario’s kan je de verlichting helemaal naar wens instellen.

Bluetooth Mesh

Het WiFi bereik in de tuin of balkon is in veel gevallen niet sterk genoeg om een stabiele verbinding tot stand te brengen of te behouden. Daarom heeft Calex deze lampen ontworpen die in combinatie met de Bluetooth Link met elkaar een stabiele verbinding tot stand brengen. Ongeacht de grootte van je tuin of het aantal geplaatste producten. Voor optimaal gebruik van de Calex’ buitenlamp dien je dus de Calex Link aan te schaffen. De Calex Link pikt de lokale wifiverbinding (2.4 GHz) op en verspreidt deze middels Bluetooth met minimaal één device in de tuin. Aan deze Link kunnen meerdere slimme buitenlampen gekoppeld worden, die allemaal controleerbaar zullen zijn in dezelfde Calex app.

Deel dit bericht