in-lite lanceert EVO FLEX

In-lite laat u graag kennis maken met de mogelijkheden van de nieuwe EVO FLEX. De kracht van deze lijnverlichting zit in de flexibiliteit van het product, waardoor deze in elke gewenste vorm te gebruiken is. 

In de avond creëert het een buitengewoon bijzondere sfeer die zowel artistiek als functioneel is terwijl het armatuur overdag niet opvalt.

Op maat
Het is mogelijk om een ideaal lichtbeeld te creëren met de verschillende producten van EVO FLEX. Zo is de flexibele lijnverlichting verkrijgbaar in één, twee en drie meter. Ook kan men de EVO FLEX eenvoudig op de juiste lengte te knippen.

Accessoires
Om de montage zo flexibel en eenvoudig mogelijk te maken zijn er EVO FLEX accessoires ontwikkeld. Gebruik bijvoorbeeld de PROFILE voor perfecte rechte lijnen, de CLIPS voor mooie organische vormen en de CORNER IN- en OUTSIDE voor hoeken van exact 90 graden.  Hiermee verlicht je optimaal een trap, overstek, vijverrand of border.

Installatie
Zoals aangegeven zijn er meerdere producten nodig voor het installeren van EVO FLEX. Wat minimaal vereist is voor de installatie zijn een EVO FLEX 1, 2 of 3 en een EVO FLEX DRIVER 1 per armatuur. Welke accessoires vervolgens gebruikt dienen te worden is afhankelijk van de situatie. 
Het is hierbij belangrijk om dus altijd exact uit te tekenen waar de EVO FLEX geplaatst gaat worden om te berekenen hoeveel meter en hoeveel accessoires nodig zijn. Met de EXT CORD plaats je de DRIVER verder van de lichtbron waardoor het mogelijk wordt deze uit het zicht te verwerken. 

EVO-CONCEPT
EVO FLEX is een artistieke aanvulling op het EVO-concept. Een concept biedt een oplossing voor de gehele tuin. EVO bestaat uit staande lampen, wandlampen, grondspots en opbouwlampen. Het kenmerkende strakke en architectonische uiterlijk maakt het een echte eyecatcher voor in de tuin

Deel dit bericht