LIGHT JUST GOT SMARTER

Een borrel met vrienden? Een etentje met familie of een groot feest in je tuin? Om de juiste sfeer te creëren speelt licht een belangrijke rol. Een nog grotere rol is weggelegd voor kleur. Met de slimme verlichting van in-lite combineer je die sfeer met kleur uiterst gemakkelijk. Light just got smarter: in-lite heeft de perfecte buitenverlichting die je flexibel aanpast en waarmee je zelf bepaalt welke sfeer jij prettig vindt. Wij geloven dan ook dat de mogelijkheden van licht oneindig zijn. En daarom blijven we ontdekken, innoveren en creëren. Net zoals met SMART FLUX TONE. Onze nieuwste aanwinst op het gebied van Smart én Tone in één.

SCENES VOOR JOUW SMART TONE BUITENLAMPEN

Tone-tuinverlichting van in-lite voegt sfeer toe aan jouw buitenruimte. Niet de armaturen of stijl van je tuin, maar juist de kleuren laten zien wat je stemming is. Die stemming stel je tegenwoordig gemakkelijk in via ‘scenes’ in de app. In de mood voor een lounge-avond? Een feestje? Of zelfs je kleuren instellen aan de hand van het seizoen? Alles kan! Sla de instellingen op en kies deze Scene wanneer je maar wil. Of –
als je het lastig vindt om de juiste kleuren te kiezen – gebruik dan de vooringestelde templates. Het instellen van je buitenverlichting was nog nooit zo gemakkelijk.

ONZE VISIE: BEN CREATIEF, MAAR SMAAKVOL

Het gebruiken van kleurverlichting is sfeervol, maar kan ook snel te veel zijn. Te veel kleur is namelijk niet meer smaakvol, maar overweldigend. De juiste sterkte van het licht en kleur stel je in door kleurverlichting te combineren met Warm White licht. Hierdoor creëer je met de Tone-buitenverlichting een ‘extra laag’ in de tuin. Verlichting dat op speciale momenten een extra dimensie geeft aan je buitenruimte zoals een zit- of loungehoek, je overkapping of je buitenkeuken. Wanneer je kleurverlichting toepast op planten of bomen komen de kleuren niet mooi uit. Wat groen is, blijft dus groen!

Deel dit bericht