33e editie vakbeurs GrootGroenPlus vol plussen

De 33e editie van vakbeurs GrootGroenPlus, de beurs voor groenprofessionals die van 4 tot en met 6 oktober in Zundert gehouden wordt, zit vol plussen waar bezoekers en vooral ook deelnemers van kunnen profiteren. Daarvan zijn er inmiddels al 185 aangemeld, waaronder ook weer veel techniekdeelnemers. Dat komt mooi uit, want in aanloop naar de vakbeurs levert GrootGroenPlus ook een bijdrage aan de techniekdag op 13 juli.

Plant centraal
Tijdens de 33e editie van de vakbeurs staat de plant centraal. Het wordt duidelijk een beurs, waarop heel veel groen te zien is. Ook nu ligt de focus weer op de boomkwekerijsector met een volledig sortiment; we zijn dé hierin gespecialiseerde vakbeurs in Europa. Precies de reden dat we ook veel internationale bezoekers en deelnemers aantrekken. We investeren op dit gebied zelf veel in kwaliteitsbezoek, door – als enige vakbeurs, een unieke plus dus – middels interne en externe persexcursies het bezoek van tal van belangrijke Europese vakjournalisten te faciliteren.

Dit jaar worden alle keuringen niet op dinsdagavond gehouden, maar op woensdagochtend. Hiermee kunnen we vakjournalisten aan de jury’s toevoegen en vallen ze binnen de openingstijden van de vakbeurs zodat deelnemers en bezoekers de plant- en standkeuringen live kunnen meemaken. Natuurlijk zal ook de Green Grand Prix worden voortgezet. De Green Grand Prix biedt kwekers de mogelijkheid om reeds gekeurde planten nog eens voor het voetlicht te brengen en ze opnieuw te laten beoordelen op de kweekprestatie. 

Nevenactiviteiten
Naast de driedaagse beurs, draagt GrootGroenPlus ook bij aan diverse andere gelieerde initiatieven. Zo wordt zoals hierboven aangegeven bijgedragen aan de Techniekdag Boomteelt op 13 juli. Deze dag wordt in samenwerking met Treeport Zundert en project Schoon Water georganiseerd en zal zich vooral focussen op noviteiten op het gebied van mechanisatie en robotisering in de boomteelt.

Er wordt wederom een bijdrage geleverd aan de jaarlijkse activiteit op de vakbeurs en rondom de Nationale Viering van de Boomfeestdag op 15 november 2023. GGP is al meer dan 10 jaar sponsor van de Stichting Nationale Boomfeestdag en dat is alleen maar versterkt na de Nationale Viering, die in 2022 in Zundert plaatsvond.

Natuurlijk mogen we ook de uitgifte van de KwekersBode niet vergeten. Eind juni volgt er weer een nieuwe editie vol informatie over de deelnemers. In september komt in een reverse-editie van Boom-in-Business de eigen beursgids uit. Nog zo’n mooie plus.

Beursapp GrootGroenPlus
Ook kan er in 2023 weer gebruik worden gemaakt van de speciale beursapp. De app is inmiddels al omgezet en gaat vanaf augustus voor komende editie weer een interactieve kaart bieden, met verwijzingen naar de deelnemers en hun actuele aanbod. Wie zich vast wil voorbereiden kan de app via de store downloaden. Wie dat eerder al gedaan had krijgt automatisch een update van 2023. We zullen dit jaar weer gebruikmaken van drie gesloten looproutes die steeds in het restaurant uitkomen, omdat we het belangrijk vinden dat bezoekers langs alle stands komen. In 2023 is de gehele beurs weer overdekt m.u.v. de tentoonstelling van machines en opstellingen.

Tijdig aanmelden noodzakelijk
Wie nog niet is aangemeld, maar wel wil deelnemen, doet er goed aan dit zo snel mogelijk te doen. Er zijn al 185 deelnemers en er is reeds gestart met het intekenen van de plekken. Nooit eerder waren er zo vroeg in het jaar zoveel aanmeldingen. Zorg daarom dat u op tijd inschrijft, dan kunnen de voorbereidingen ook vlot doorlopen. Zo hoeven we ons in de laatste maanden tot aan de beurs enkel nog gezamenlijk op het werven van bezoekers te richten

Aanmelden kan via de website van GrootGroenPlus. Deelname aan vakbeurs GrootGroenPlus biedt een unieke kans om in beeld te komen bij de belangrijkste spelers in de groenbranche en is daarmee interessant voor de verbinding met bestaande en met nieuwe contacten.

www.grootgroenplus.nl

Deel dit bericht