FLORALL, dé Belgische vakbeurs voor sierplanten en boomkwekerijproducten

Ruim 80 sierteelt- en boomkwekerijbedrijven en bedrijven uit de toelevering zullen op dinsdag 5 maart 2024 hun producten presenteren op de voorjaarsbeurs van FLORALL. Professionele telers stellen hier hun assortiment voor aan een internationaal publiek.

Naast productiebedrijven nemen belangrijke handels- en exportbedrijven en toeleveranciers (van bijvoorbeeld potgrond, meststoffen, automatisering, klimaatregeling) deel aan FLORALL. Alle bedrijven en hun producten vindt u in de gratis beurscatalogus en in het plantenregister op de website. De vakbeurs FLORALL vindt plaats in de beurshal van Waregem Expo. Op de ruime parking bij de beursgebouwen kunt u gratis parkeren. De goede bereikbaarheid en de laagdrempeligheid van FLORALL laten toe om op één dag een overzicht te krijgen van het Vlaamse voorjaarsaanbod.

Florall Awards
Tijdens de beurs worden naar goede gewoonte ook de Florall Awards uitgereikt. Een professionele jury reikt een Gouden, Zilveren of Bronzen award uit aan bedrijven die een noviteit in de vorm van een nieuwe variëteit presenteren, of die met een baanbrekend verkoop- of presentatieconcept komen.

Registratie verplicht
De beurs is alleen toegankelijk voor een professioneel sierteeltpubliek, gaande van groothandelaren en tuincentra tot vertegenwoordigers van openbaar groen. Toegang tot het beursterrein is gratis. Om een vlotte instroom aan de ingang te garanderen, kunt u zich vooraf registreren via de website www.florall.be.

Deel dit bericht