MEET & GREET voor TUIN & Park 2023

INSPIRATIE VAKDAG VOOR GROENSECTOR IN APPELTERN  

Vrijdag 29 september 2023

Appeltern Adventure Gardens (voorheen De Tuinen van Appeltern) en Inkoopgilde organiseren voor de vierde keer de gratis Meet & Greet voor Tuin & Park met de laatste tuintrends. Deze jaarlijkse ontmoetings- en kijkdag voor (aanstormende) hoveniers, ontwerpers en groenprofessionals vindt plaats in het tuininspiratiepark in Appeltern. Ruim 50 exposanten geven presentaties over de nieuwste tuinontwikkelingen. Het idee is zoveel mogelijk leveranciers te ontmoeten, te horen van hun nieuwe producten en te ervaren hoe allerlei noviteiten in de praktijk worden toegepast.

Wat mag je verwachten?

De Meet & Greet is uniek in haar opzet. Het is niet echt een beurs, meer een gemoedelijk ontmoetingsplatvorm. De leveranciers hebben tijd voor een praatje, een kopje koffie en laten hun nieuwe leveringsprogramma zien. De compleetheid van het programma maakt het inspiratie evenement interessant voor de vakmensen uit de gehele groensector, ook voor beslissers uit het bedrijfsleven en de overheid. Van producenten op het gebied van tuinverlichting, gereedschap, vijvers tot planten en tuinhuisjes; alles voor tuin en park komt aan bod. Ook de tuinen van Appeltern zelf zijn te bezoeken. In het park is er naast de 200 inspiratietuinen met de laatste producttrends extra aandacht voor duurzaam tuinieren, voor de toepassing van vaste planten, voor vijverbeheer en borderinrichting.

De doelstelling van de Meet & Greet organisatie is om een bijdrage te kunnen leveren aan een mooiere, gezondere en duurzamere leefomgeving voor iedereen. Hoe meer mensen elkaar ontmoeten en van elkaar leren, des te groter de kans op een mooiere tuinwereld.

Interesse?

  • Voor bedrijven in de groensector is een bezoek aan Meet & Greet 2023 en parktoegang gratis na aanmelding vooraf via https://appeltern.nl/nl/meet_and_greet/aanmelden_gasten/
  • Bedrijven die interesse hebben om hun diensten of producten te exposeren, kunnen zich aanmelden via https://appeltern.nl/nl/meet_and_greet/exposanten/

Deel dit bericht