Trendz 2023

Over 3 dagen start hét inkoopseizoen voor de gezellige herfst- en wintermaanden. Prachtige showrooms met ruim 330 merken staan voor je klaar met veel inspiratie in home deco en lifestyle. Daarnaast staat er een geweldig programma voor de nodige inspiratie met o.a. trendlezingen van Anna Hutten van INretail, quick scan adviezen voor je winkel van TopInterieurOntwerpers, winkelstyling door Ronny de Vylder (voormalige Visual Merchandiser van de Bijenkorf), trendflashes voor de bloemist en tuincentra, 15 designers op een heus Designersarea, de do’s en dont’s over TikTok, inpakworkshop, meer brutomarge voor de gemakswinkels van NSO Retail en een groter Bloemen & Planten Plein.

De deelnemers gaan flink uitpakken met veel mooie producten en diensten voor het nieuwe seizoen, er staat een kwalitatief hoogstaand programma, er zijn heel veel geweldige merken, prachtige ontwerpen van prachtige designers, de VBW Flowercup en nog veel meer. Dit wil je echt niet missen!

Kom op 27, 28 en/of 29 augustus naar Evenementenhal Gorinchem en boost het succes van je (web)shop. Wij zorgen voor de gratis verzorgde catering.

Registreer je gratis voor de start van hét inspiratie- en inkoopseizoen!

www.trendzvakbeurzen.nl

Deel dit bericht