Vakbeurs GrootGroenPlus overvol

De volgende editie van Vakbeurs GrootGroenPlus, die plaatsvindt van 4 tot en met 6 oktober in Zundert, is volledig volgeboekt. Hoewel er dankzij een verhuizing naar Business Centre Treeport meer ruimte beschikbaar is, is dé vakbeurs voor de groenbranche ruim van tevoren toch al volledig ingevuld. Ook alle algemene ruimten zijn inmiddels verhuurd aan exposanten. Daarom zal bijvoorbeeld de perskamer apart worden aangebouwd. De interesse is en blijft groot; er is een wachtlijst en er komen nog dagelijks aanvragen binnen.

Erg groen
De vakbeurs is dit jaar weer ‘erg groen’. Dat wil zeggen: er zijn veel groene deelnemers, aangevuld door diverse toeleveranciers en techniekdeelnemers. Het volledige sortiment wordt op de beursvloer vertegenwoordigd. Ook zien we weer een toename in buitenlandse deelnemers. Tijdens de coronaperiode dipte het aantal internationale deelnemers, maar inmiddels hebben ze de weg naar de beursvloer weer gevonden, dit jaar zijn er bijvoorbeeld ook weer deelnemers uit Polen en Italië.

Meer dan 250 standhouders

In totaal telt de vakbeurs nu meer dan 250 standhouders en ondanks de groeiende wachtlijst, is ervoor gekozen om de beurs niet nog verder te vergroten. Door de verhuizing is de indeling volledig vernieuwd; andere hallen, andere afmetingen en andere hoogtes. Voordeel is wel dat elke route een eigen hal heeft en daardoor een gesloten lus, volledig gevuld met standhouders, eenvoudiger te maken is. Alle drie de beursroutes komen uit in het centrale restaurant; hier kunnen bezoekers even op adem komen en genieten van speciale koffie en/of een broodje.

Alle standhouders hebben inmiddels hun standinformatie ontvangen en de plattegrond van de vakbeurs wordt binnenkort op de site en in de app (interactief) geplaatst.

Praktisch

De sluitingsdatum van de beurscatalogus is 31 augustus, die van de vacaturekrant 26 september en voor deelname aan plantenkeuringen kan men zich nog tot 1 september aanmelden. Nieuw is dat alle plant- en standkeuringen plaatsvinden op de woensdagochtend. Zo wonen de deelnemers en de bezoekers de keuringen live bij.

De beursapp is viertalig, gratis te downloaden en zal in aanloop naar de beurs steeds verder gevuld raken. Ook het actuele aanbod van de groene deelnemers zal erin te vinden zijn.

Inmiddels is de bezoekersregistratie geopend; vakbezoekers kunnen zich gratis aanmelden via de website van GrootGroenPlus, ook aanmelden via de beursapp is mogelijk. www.grootgroenplus.nl

Deel dit bericht