MAAK JE TUIN LENTEKLAAR MET INNOVATIE VERLICHTING

Is jouw tuin al lenteklaar? Breng je tuin tot leven en bereid je voor op de zwoele lente- en zomeravonden met de nieuwste innovaties in tuinverlichting van in-lite. Ontdek hoe eenvoudige maar innovatieve oplossingen je buitenruimte transformeren tot een oase van sfeer en stijl.

SWAY WALL
Ben je op zoek naar een kleine sfeervolle wandlamp, maar met een groots resultaat? SWAY WALL is precies wat je nodig hebt. Hij oogt subtiel, maar met het 360° lichtdesign is het de perfecte wandlamp voor je schutting of overkapping. Bij schemering zorgt zijn rondom schijnend, diffuus licht voor een magisch tafereel. Deze ervaring wordt nóg beter wanneer je MINI SWAY WALL combineert met SWAY
WALL. Varieer met verschillende groottes en afstanden voor een levendig effect. Naast een wandlamp biedt de SWAY collectie ook een staande lamp, tafellamp en hanglamp met hetzelfde subtiele design.

MICROSCOPE
MICRO SCOPE is de meest compacte buitenverlichting binnen het in-lite assortiment. Klein in zijn soort, maar perfect als verlichting voor kleinere objecten óf als ondersteuning van andere in-lite grondspots.
Ondanks zijn bescheiden afmetingen en lichtintensiteit, sluit MICROSCOPE naadloos aan bij het verfijnde in-lite SCOPE-concept.

BELT VOOR VOQUE
Ook als het donker wordt geniet je van je pergola en overkapping omringd door groen. Met BELT voor VOQUE bevestig je dit armatuur gemakkelijk voor een prachtig lichtbeeld. Met deze speciale band creëer
je een complete lichtoplossing, zodat je sfeervol buiten zit tot in de late uurtjes.

TRIPOD VOOR VOQUE
Dit driepotige ontwerp verzekert je van een solide en betrouwbare basis voor VOQUE. Met TRIPOD ga je voor een krachtige en elegante ondersteuning voor je tuinverlichting. Verleng je zomeravonden en til je terras of overdekte buitenruimte letterlijk naar een hoger niveau.
• Eenvoudig verplaatsbaar
• Verkrijgbaar in verschillende hoogtes

TOUCH DIMMER
Wil je moeiteloos de intensiteit van je hang- en wandlampen aanpassen? Ontdek de TOUCH
DIMMER. Met dit handige accessoire dim je moeiteloos – én individueel – tot wel drie buitenlampen per dimmer.
• Vier verschillende dimstanden
• Per dimmer drie buitenlampen individueel in te stellen

DUURZAAM & ENERGIEZUINIG
De verlichtingsoplossingen van in-lite staan bekend om hun duurzaamheid en energie-efficiëntie, dankzij het gebruik van laagspanningstechnologie (12V-verlichting). Dit maakt het mogelijk om het systeem moeiteloos zelf te installeren, zonder de noodzaak voor een professionele elektricien. Het ontwerp van de
tuinverlichting is modern vormgegeven en simpel te bedienen. Met de in-lite app houd je gemakkelijk de controle over het aan- en uitschakelen van je tuinverlichting.

Deel dit bericht